اطلاعیه
بسته ویژه راهیان نور
کیف ویژه راهیان نور ( طرح لباس خاکی)

جديدترين محصولات
منو اصلي
خبرنامه
جهت عضويت درسيستم اطلاع رساني سايت ايميل خود را وارد كنيد.
پس از ارسال، ایمیلی براي شما فرستاده می شود ، که شما باید روی لینکی که در ایمیل هست کلیک کنید تا عضویت شما تایید گردد .
خاكريز

رفته بودیم جنازه شهدا را بکشیم عقب. از موانع که گذشتیم رسیدیم به اولین شهید.

حاج مهدی گفت : «این رو ول کنید، بریم جلوتر.»

 چند تا از شهدا را برگرداندیم عقب که دشمن متوجه شد و شروع کرد به تیراندازی.

 مجبور شدیم برگردیم عقب.

 بعدا فهمیدیم آن جنازه اول برادر حاج مهدی بوده.

توصيه مي شود ...

تا خميني شهر تا خميني شهر


۱ جلد كتاب
۱۰۰,۰۰۰ ريال
پديد آورنده : موسسه جهادي
[ بازديد : ۹۳۲۰ بار ]

جهاد، روحیه و فرهنگی است که مومنان واقعی را از مسلمانان عافیت طلب جدا می‌کند. روحی است که به کالبد شهادتین دمیده می‌شود تا اسلام را حیات دهد. مجاهدانه زیستن سخت است و همین است که خداوند این درِ بهشت را فقط بر روی اولیاء خاص خود بازگشایی کرده است.

کتاب «تا خمینی شهر» که به شرح زندگی و فعالیت مجاهدانه مرحوم عبدالله والی می‌پردازد، نمونه‌ای است از شیوه زندگی مجاهدانه در راه خدا که بر مبنای شعارهای جهادی انقلاب اسلامی شکل گرفته است.

این کتاب در بخش‌های مختلف خود روایتی مستند از زندگی خانوادگی و نیز اجتماعی فردی را به تصویرمی‌کشد که از جهادگران حقیقی برخاسته از انقلاب اسلامی بوده و برای آبادانی منطقه بشاگرد از توابع استان سیستان و بلوچستان و در پی درخواست حضرت امام (ه) در این زمینه، تمام زندگی خود را وقف این مساله می‌کند.

«تا خمینی شهر» حاصل تلاش‌های محققان موسسه جهادی است که در سه قالب مصاحبه با نزدیکان مرحوم حاج عبدالله والی، بررسی اسناد مکتوب و تصویری شامل فیلم و عکس‌های برجای مانده از وی تدوین و منتشر شده است.

 

در تدوین این کتاب بیش از 300 نفر از نزدیکان و آشنایان مرحوم عبدالله والی مورد مصاحبه قرار گرفته‌اند که بخشی از آنها در شهر تهران و بخشی نیز در بشاگرد، میناب، اصفهان، قم، شهر بابک و بردسکن ساکن بوده‌اند که به گفته نویسنده مقدمه کتاب همگی در ارادت داشتن به مرحوم حاج عبدالله مشترک بوده‌اند.

همچنین این کتاب برای انتشار از حدود 1100 برگه سند مکتوب، 20 جلد کتاب و گزارش مربوط به بشاگرد و 150 ساعت صوت و تصویر و هفت هزار و 700 قطعه عکس از مرحوم عبدالله والی و بشاگرد استفاده کرده است.

تا خمینی شهر با روایت سه تن از دوستان مرحوم عبدالله والی برای رسیدن به منطقه بشاگرد آغاز می‌شود. فصل اول با عنوان هجرت که شرح چگونگی رسیدن یک گروه 30 ‌نفره را که در نهایت سه نفره شده به این منطقه روایت می‌کند.

فصل دوم از کتاب نیز که با عنوان مرشد تدوین شده است به روایت زندگی مرحوم عبدالله والی از تولد تا دوران حضورش در بشاگرد می‌پردازد و به نوعی ساختار خانوادگی وی را معرفی می‌کند.

فصل سوم کتاب با موضوع جبهه‌ای غریب نیز به موضوع چگونگی آشنایی مرحوم والی با منطقه بشاگرد و حرکت به سمت آن دارد که در ادامه به شرح همراهی برادر وی با او در این حرکت جهادی و نیز سختی‌های موجود در مسیر این حرکت در فصول چهارم تا هشتم همراه می‌شود.

این کتاب همچنین به دلیل موضوع خود در دو پرونده جداگانه به معرفی منطقه بشاگرد به صورت متن و تصویر و نیز معرفی دفتر عمران حضرت امام(ره) در کردستان که الگوی عمل مرحوم والی در بشاگرد بوده است، می‌پردازد.

همچنین نقشه‌های مربوط به منطقه و نیز تصاویر آن نیز از دیگر ضمیمه‌های موجود در این کتاب هستند.

امتياز :